top of page

LES ENTITATS

L'Aplec dels 4 rius és un acte obert que pretén acostar la natura i el patrimoni fluvial a la ciutadania gironina.

L'Associació La Sorellona juntament amb els Naturalistes de Girona, dues entitats que actuen per reivindicar la importància de conservar els ecosistemes del nostre entorn i de conèixer-los i gaudir-los, s'encarreguen d'organitzar i dinamitzar les diferents activitats que es duran a terme al llarg de tot el cap de setmana. L'Ajuntament de Girona i el Consorci del Ter col·laboren en l'organització de l'acte.

L'Aplec forma part de les activitats del projecte GiroNat - Gir cap a la renaturalització per una Girona més resilient i saludable; amb el suport de Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO), en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR), finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

 

L'Aplec dels 4 Rius també col·labora amb el projecte LIFE Invasaqua, que té com a objectiu la comunicació, formació i difusió sobre les Espècies Exòtiques Invasores (EEIs) aquàtiques a la península Ibèrica. Algunes de les actuacions compten amb el suport de l'ACA.

P9221735.JPG
IMG_20190322_155937.jpg
bottom of page